Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor.

Despre Dorna Eco House

Nu am construit doar case, ci am împlinit şi vise

Povestea noastră, în care lemnul joacă rolul principal, a început în urmă cu 14 ani, atunci când am hotărât să inspirăm oamenii să aleagă modul natural de a locui – în case de lemn. Până la urmă, omul și-a regăsit dintotdeauna esența în mijlocul naturii. Iar, un cămin construit din lemn îl poate încărca cu energia acesteia în fiecare moment petrecut în interiorul său.

Suntem o companie cu experiență pe piața europeană a construcțiilor caselor din lemn, ce a crescut prin pasiune și profesionalism. Construim case și alte construcții din lemn atât în varianta kit și tâmplărie, cât și la cheie.

Suntem conștienți de faptul că a construi o casă se întâmplă o dată în viața unui om, cu o cantitate considerabilă de energie și emoție investită deoarece fiecare persoană dorește să-și clădească casa care o reprezintă cu adevărat. Tocmai de aceea, noi te vom însoți la fiecare pas, din etapa de proiect până în momentul predării casei la cheie.

Fie că ai conceput deja un proiect al viitoarei case sau accepți propunerea noastră de proiect conformă nevoilor și dorințelor tale, constructorii Dorna Eco House vor ridica, prin măiestria și experiența lor, o casă de lemn statornică și inspirată de natură. Detaliile acesteia vor fi stabilite împreună cu tine și vor fi specificate în contract pentru ca produsul finit să fie pe placul tău.

Noi aducem experiența dobândită pe piața europeană a construcțiilor de lemn și în spațiul românesc pentru a ridica standardul pieței naționale.

Avantajele de a lucra cu Dorna Eco House

Kituri de structuri din lemn și case la cheie

Kitul cuprinde toate elementele din lemn de molid, atent selecţionate, ale proiectului, inclusiv tâmplăria, iar casa la cheie cuprinde construcția complet finisată. Noi le putem realiza pe ambele, în funcţie de preferinţele clientului.

Garantăm trăinicia casei

Casele din lemn au o durată de viaţă de până la 100 de ani. Dorna Eco House asigură o garanţie de 10 ani şi service post-garanţie în cazul în care beneficiarii respectă condiţiile de întreţinere a caselor.

Servicii de mentenanţă la cerere

Pentru menținerea calității casei de lemn, ne putem implica și în recondiționarea periodică a finisajelor, verificarea etanșeității tâmplăriei și a stării interioare a casei.

Livrare oriunde în Europa

Am construit case de lemn și case pe structuri de lemn în întreaga Europă: de la clienții francezi care preferă stilul PoteauPoutre, până la cei din Spania care preferă design-ul mediteranean. Şi în cazul livrărilor și execuțiilor în Europa, DornaEcoHouse respectă cu exactitate termenele de livrare, cele de montaj şi descriptivul tehnic, prevăzute în contract.

Varietatea proiectelor

Lucrăm după proiectul beneficiarului. Putem executa în mod personalizat orice casă, în funcţie de proiectul clientului (design, tipuri constructive şi finisaje). În cazul în care beneficiarul nu are încă un proiect de casă din lemn, acesta poate consulta portofoliul de modele propuse. Iar, pentru că nu construit două case la fel, modelul ales va fi personalizat în funcţie de nevoile şi dorinţele clientului.

Dorna Eco Park

Pentru a vă convinge de calitatea produselor noastre, puteți vizita casa noastră de expoziție Dorna Eco Park.

Nu ai ales încă?

Răsfoiește portofoliul nostru de case din lemn pentru a alege un model care se potrivește proiectului tău.

Descoperă portofoliul

Ai deja un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești de la viitoarea ta casă din lemn, iar noi îți vom oferi o estimare a proiectului necesar.

Vreau o estimare