Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Fabrica Dorna
Eco House

Datorită investițiilor realizate de-a lungul anilor, fabrica noastră s-a aflat în continuă dezvoltare, ajungând să includă azi un ansamblu diversificat de linii de producție, și să se extindă pe o suprafață de 10 000m2, susținut de un Birou de proiectare 2D și 3D CadWork și care cuprinde utilaje dedicate producției de:

furnizate vrac, sau dedicate realizării de :

Echipa Dorna
EcoHouse

De la specialiștii din departamentul comercial,inginerii de la proiectare și producție, operatorii din fabrică, personalul auxiliar și până la echipele de montaj și control calitate, cu toții suntem dedicați în a identifica soluțiile optime pentru proiectul dumneavoastră, așa încât să puteți beneficia de cele mai bune produse și servicii.

Contactați-ne ( click link spre contact) acum, iar consilierii noștri tehnici vă vor ajuta pas cu pas, pentru ca împreună să definitivăm toate detaliile proiectului dumneavoastră!

Certificări

Devino proprietar

Cauți un constructor care poate îndeplini cerințele proiectului tău? Spune-ne ce îți dorești, iar specialiștii noștri te vor ajuta pas cu pas pentru a-ți îndeplini visul!

Devino partener

Cauți o fabrică-partener pentru a colabora pe termen lung? Contactează-ne și și vom identifica împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Devino proprietar

Devino partener

ro_RORomanian