Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Tehnologii

Datorită cerințelor din ce în ce mai exigente legate de performața termică a construcțiilor și impactul lor asupra mediului, tehnologia realizării caselor cu structură din lemn își revendică locul bine meritat pe piața mondială a construcțiilor, aflându-se în continuă dezvoltare.

Casele pe structură din lemn au ajuns astfel competitive din punct de vedere al rezistenței, al siguranței și al longevității, preferate de cei care doresc să investească în sănătatea și confortul lor și al întregii familii.

Descriptive tehnice DORNA ECO HOUSE :

Descărcați descriptivele tehnice de care aveți nevoie, analizați detaliile descrise și contactați-ne cu încredere, pentru ca împreună să clarificăm și să personalizăm fiecare detaliu, pentru realizarea proiectului dumneavoastră.

Dorna Eco House

un partener de durată!

10 ani GARANTIE PE STRUCTURA

Dorna Eco House s-a specializat timp de aproape 20 de ani în realizarea structurilor din lemn din grinzi stratificate GL24 și panouri prefabricate, furnizând o gamă largă de structuri de lemn și elemente din lemn la comandă.

Avantajele caselor noastre din lemn

IZOLAȚIE SUPERIOARĂ

Sistemele noastre constructive evită punțile termice, iar structurile conțin straturi de izolație de la 150mm la 240mm, incomparabil cu construcțiile clasice realizate de obicei cu 100-120mm de izolație. Pentru a asigura orice performață termică impusă de proiect, propunem de asemenea izolații exterioare și interioare

ACCESORII PENTRU TIMBER FRAME ȘI BLOCK HOUSE

Cerințele legate de siguranță le îndeplinim folosind mereu produse certificare și furnizori care dezvoltă constant noi soluții, garantând astfel rezistența structurilor în fața cutremurelor și chiar a focului, prin feronerie de calitate și tratamente care asigură îi integritatea în parametrii prevăzuți.

ETANȘEITATEA CASELOR NOASTRE DIN LEMN

Construcțiile cu structură din lemn impun implementarea unor soluții menite să asigure intergitatea în timp a materialelor folosite, decisive pentru a elimina efectele umidității și ale condensului. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu echipe specializate în respectarea standardelor europene și cu materiale atent selecționate pentru a ne îndeplini obiectivele.

PROIECTE LA COMANDĂ

Ca și fabricant de structuri și alte elemente din lemn , respectăm în totalitate planurile dumneavoastră arhitecturale, iar inginerii noștri oferă în orice moment soluțiile tehnice necesare așa încât orice proiect să devină realitate exact așa cum a fost conceput.

Investind într-o casă cu structură din lemn, beneficiezi totodată și de :

ro_RORomanian