Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Dorna Camping și Modular

Soluții la comandă pentru investiții publice sau private

Dorna Eco House și-a propus să devină un partener de încredere pentru toți cei care caută un fabricat de structuri din lemn capabil să construiască proiecte unice, personalizate.

Construind de aproape 20 de ani, echipa noastră deține azi experiență și know-how care ne ajută să răspundem cerințelor dumneavoastră, așa încât să putem adapta soluții tehnice optime, întâmpinând orice provocare cu devotament și explorând posibilități nelimitate, a căror realizare este susținută de cercetarea și dezvoltarea continuă a domeniului în care lucrăm.

CATEGORII

Bungalow-uri și căsuțe de grădină

Adevărate bijuterii din lemn, cochete, intime și călduroase, aceste proiecte pot avea numeroase utilizări. Scrie-ne și arătă-ne ce îți dorești, sau solicită echipei noastre proiecte pentru a te inspira!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Module cu structură din lemn

Construcțiile modulare din lemn sunt realizate aproape în totalitate în fabrică și sunt montate pe șantier fie individual, fie contectate unele cu altele, având o paletă largă de opțiuni în ce privește fundația.

Structura modulară este destinată unei game vaste de utilizări, de la case mici, numite tiny-house, la restaurante sau hoteluri. Un modul poate reprezenta astfel o cameră, bucătărie, parte din restaurant sau salon, recepție sau chiar o casă de mici dimensiuni, complet utilată.

Fabricarea și montajul în mediu controlat, la interior, permite nu doar respectarea unor perimetri optimi, ci duce și la creșterea eficienței generale a proiectului. Evitând șantiere lungi, factori de mediu deseori nefavorabili, riscuri uneori imposibil de eliminat, se obține un produs performant, realizat în urma unui control de calitate temeinic. Poți alege orice tip de finisaj interior și exterior, iar izolația și tâmplăria le putem adapta cerințelor tale!

O dată fabricate, modulele sunt livrate pe șanțier, iar dacă ai ales varianta la cheie, nu rămâne decât să decorezi!
Este totodată important de luat în considerare faptul că dimensiunile modulelor sunt limitate de anumite reguli de transport, iar lățimea și înălțimea lor nu trebuie să depășească 3 metri.

Contactați-ne pentru orice detalii suplimentare!

Rulote din lemn la cheie

Descoperă aceste comori pline de șarm, a căror realizarea se face cu un proces riguros de selecție și cu o atenție continuă la fiecare detaliu în parte.

Rulotele din lemn sunt locuibile pe tot parcursul anului, oferind nu doar confort și intimitate, dar și liniștea unei investiții bine făcute, care îți permite să profiți atât de timpul petrecut cu tine însuți, cât și de bucuria unei bune companii.

Oricare ar fi destinația lor, rulotele se pot personaliza în materia de dotări și finisaje, așa încât să putem realiza împreună exact proiectul de care ai nevoie.

O dată fabricate, rulotele sunt livrate pe șantier, unde trebuie doar montate pe ploturile pregătite anterior, racordate la instalațiile deja pregătite.

Sunt dinsponibile de asemenea variante pentru terase și amenajări exterioare, prin urmare, ne poți contacta cu încredere pentru detalii suplimentare!

Previous slide
Next slide

Modele de case

Devino proprietar

Cauți un constructor care poate îndeplini cerințele proiectului tău? Spune-ne ce îți dorești, iar specialiștii noștri te vor ajuta pas cu pas pentru a-ți îndeplini visul!

Devino partener

Cauți o fabrică-partener pentru a colabora pe termen lung? Contactează-ne și și vom identifica împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Devino proprietar

Devino partener