Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Deveniți partener Dorna Eco House

Obiectivul dumneavoastră va fi și obiectivul nostru. Vă vom ajuta să vă dezvoltați afacerea prin succesul proiectului dumneavoastră de construcție

Dorna Eco House colaborează cu :

Constructorii de case la cheie, care doresc să găsească un partener constant în domeniul construcțiilor cu structură din lemn și să dezvolte împreună produse personalizate sau de serie. Suntem o companie care își prețuiește partenerii și care oferă flexibilitate și prețuri speciale pentru o colaborare pe termen lung.

Agenți comerciali care doresc să exploreze lumea lemnului și să vândă produsele noastre în sistem de comision. Dorna eco House asigură training și acces la o bază de date complexă care oferă detalii despre toate particularitățile produselor noastre.

Arhitecții interesați de clădiri din lemn moderne, sănătoase și ecologice. Experții și inginerii noștri interni în structuri din lemn pun la dispoziție toate detaliile constructive și soluțiile tehnice.

Echipe de montaj, specializate în structuri din lemn, sau profesioniști pregătiți să facă parte din echipele noastre, cu experientă în afara României.

Sunteți o persoană fizică?
Doriți să vorbiți cu serviciul clienți?

Sunați-ne prin telefon

Echipa Dorna Eco House este pregătită să identifice soluțiile optime pentru proiectul dumneavoastră!

Contactează-ne !

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

ro_RORomanian