Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Dorna Chalet

Case cu perete din grinzi stratificate și chertaje la colț

Previous slide
Next slide

Visul tău împlinit, pentru că iubești lemnul!

Casele Dorna Eco House cu pereți exteriori din grinzi stratificate, sunt cunoscute ca și case tip “block house”.

Aceste grinzi rămân vizibile la exterior, iar spre interior se realizează izolația, etanșeitatea, instalațiile și se finisează cu lambriu.
Rămân astfel soluția pentru marii iubitori ai lemnului , cei care doresc o casă 100% din lemn, durabilă și sănătoasă.
Tehnologia de azi ne permite să realizăm astfel de case respectând cu succes principiile și parametrii necesari construcțiilor din lemn.

Contactați-ne și beneficiați de soluțiile noastre personalizate proiectului pe care doriți să îl realizați!

Colegii noștri din departamentele tehnic și comercial vă stau mereu la dispoziție.

Variante de livrare:

1. Structuri izolate, etanșe,
cu finisaje exterioare executate

Pentru casele tip Dorna Chalet oferta Dorna Eco House include ( pe lângă exterior finisat , izolație și tamplarie) și finisajele interioare realizate cu lambriu. Prin urmare, o dată ce intalațiile sunt realizate de către client, echipa noastră revine pe șantier pentru închideri înterioare cu lemn și montajul pieselor de finisaj ( plintă , cadre uși ferestre, scări, balustrăzi etc). Materialele și prestațiile incluse în preț pot fi însă reduse, dacă tu alegi să livrezi sau să montezi în regim propriu. Contactează-ne pentru detalii!

2. Structuri Kit lemn

Varianta “kit lemn” include structura de lemn stratificat a casei împreună cu toate eleméntele din lemn masiv incluse în proiect.

Putem livra în acest stadiu, cu și fără montaj, alături de planuri de execuție și montaj realizate cu CadWork 3D. Stucturile sunt flexibile, prin urmare, poți alege chiar tu secțiunile și materiale componente.

Modele de case

Devino proprietar

Cauți un constructor care poate îndeplini cerințele proiectului tău? Spune-ne ce îți dorești, iar specialiștii noștri te vor ajuta pas cu pas pentru a-ți îndeplini visul!

Devino partener

Cauți o fabrică-partener pentru a colabora pe termen lung? Contactează-ne și și vom identifica împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Devino proprietar

Devino partener