Dorna Rezidențial

Case cu structură din lemn, izolate , la comandă!

Previous
Next

Casa sau extensia ta,
la comandă

Scopul nostru este sa realizam structuri ecologice și durabile, folosind soft.uri și soluții tehnice de ultimă generație, structuri compatibile totodată cu cerințele tot mai ridicate în ce privește calitatea materialelor și performanța termică, dar și flexibile, așa încât să fie răspunsul potrivit pentru a gamă largă de cereri specifice.

Casele tip Dorna Rezidențial, cunoscute sub denumirea de “timber frame” reprezintă astfel soluția atât pentru construcții clasice, cât și pasive și se pretează oricăror finisaje interioare sau exterioare. Elementele furnizate și montate de Dorna Eco House le stabilim împreună, așa încât devizul final include strict ceea ce ne este solicitat, existând varianta de montaj în regim propriu, dar și de a furniza anumite materiale pentru care noi să asigurăm manopera.

Contactați-ne și beneficiați de soluțiile noastre personalizate proiectului pe care doriți să îl realizați!

Colegii noștri din departamentele tehnic și comercial vă stau mereu la dispoziție.

Variante de livrare:

1. Structuri izolate, etanșe,
cu finisaje exterioare executate

Structura din lemn masiv și lemn stratificat certificată CE și ISO, șarpanta, izolațiile, tamplăria de exterior, finisajele exterioare și tot ansamblul de materiale auxiliare necesare montajului intră în oferta Dorna Eco House și se realizează conform proiectului arhitectural al clientului. Putem realiza construcțiile în orice fază, conform cererii, în orice locație în Europa, până la stadiul în care se pot face instalațiile.

2. Structuri Kit lemn

Varianta “kit lemn” include structura de lemn a casei împreună cu toate eleméntele din lemn masiv sau stratificat incluse în proiect.

Putem livra în acest stadiu, cu și fără montaj, alături de planuri de execuție și montaj realizate cu CadWork 3D. Stucturile sunt flexibile, prin urmare, poți alege chiar tu secțiunile și materiale componente.

Modele de case

Casa Frankfurt

Specificaţii tehnice Tip constructiv: Dorna Lamelar Suprafaţă construită: 108m2 Locație: Germania Terasa 33m2 Anterioară Următoare

Devino proprietar

Cauți un constructor care poate îndeplini cerințele proiectului tău? Spune-ne ce îți dorești, iar specialiștii noștri te vor ajuta pas cu pas pentru a-ți îndeplini visul!

Devino partener

Cauți o fabrică-partener pentru a colabora pe termen lung? Contactează-ne și și vom identifica împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Devino proprietar

Devino partener