Construim case pasive și case nZEB, după proiectul clientului, de peste 20 de ani oriunde in Europa.

Casa Cluj – Romania

Specificaţii tehnice

Tip constructiv:

Dorna Rezidențial

Suprafaţă construită:

160m2

Locație

România - Răscruci Cluj

Casa Cluj, o locuință de 150 mp, redefinește standardul de eficiență energetică și confort modern. Construită conform principiilor casei pasive, beneficiind de izolație de ultimă generație și tehnologii inovatoare, aceasta oferă un spațiu sofisticat și funcțional.

Caracteristici Tehnice Remarcabile:

  • Izolare superioară: Polistiren extrudat sub placa de beton, termosistem de 150 mm cu vată bazaltică de 150 mm în pereții de structură, și izolație de 400 mm la acoperiș.
  • Încălzire eficientă: Sistem de încălzire cu pompă de căldură și pardoseală încălzită pe ambele nivele.
  • Ventilație avansată: Ventilație cu recuperare de căldură pentru calitatea optimă a aerului interior.

Testat și Certificat:

  • Testul BlowerDoor a confirmat standardul de casă pasivă, chiar dacă inițial nu acesta a fost obiectivul principal al beneficiarului.

Invitație la Vizită Tehnică:
Casa Cluj este deschisă pentru vizite în 2024. Pentru detalii și programari, sunați la 0753928704. Descoperiți placerea de a locui într-o casa din lemn, unde eficiența energetică se îmbină cu un mod sanatos de a trăi.

Devino proprietar

Cauți un constructor care poate îndeplini cerințele proiectului tău? Spune-ne ce îți dorești, iar specialiștii noștri te vor ajuta pas cu pas pentru a-ți îndeplini visul!

Devino partener

Cauți o fabrică-partener pentru a colabora pe termen lung? Contactează-ne și și vom identifica împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Devino proprietar

Devino partener